Erbjud en trygg och smidig gästupplevelse med mobila lösningar

Digitaliseringen har erövrat alla branscher såväl som hotellbranschen. Alla gäster är uppkopplade och hanterar huvudsakligen all information genom telefonen. Såsom resehandlingar, bonusprogram, bokningsbekräftelser och betalningar.

Så, hur kan hotellen spara resurser och generera intäkter genom mobila tekniska lösningar?

Hotellägare kan dra fördel av denna teknologi genom att kommunicera på det sätt som deras gäster föredrar, vilket ökar chanserna att verkligen nå fram. Som via infokanaler på TV:n i rummet, digitala skärmar i lobbyn, bokningssystem och självklart via appar.
Låt oss sikta in oss på appen Mobile Key som är uppskattad av både hotell och gäster. Appen ger inte bara möjligheten till en interaktiv kommunikationskanal med hotellets gäster utan ger även hotellet chansen att se över sina personalresurser. Gästen checkar in själv via appen i taxin innan ankomst och strosar sedan till sitt rum för att öppna upp med mobiltelefonen. Därav kan hotellets personal fördelas på ett mer effektivt sätt när gästerna själva sköter en stor del av incheckningsprocessen.
Det är enkelt, snabbt och mer effektivt.

Intäkter tack vare en app?
Med Mobile Key får du som hotellägare möjlighet att hålla kontakt med dina gäster innan, under och efter deras vistelse genom appen. Få direkt feedback från dina gäster, kommunicera aktuella erbjudanden, erbjud de möjligheten till uppgradering av rum eller restaurangbokning för att öka servicenivån. Fördelen är att gästen kan få svar på sina frågor på språng samt på ett bekvämt sätt genom sin telefon. Tidigare mer traditionella kontaktsätt byts ut till appar överallt så varför skulle inte den mest servicevänliga branschen hänga med på tåget? Potentiella intäktsökningar genom appen är bara en ren bonus.
Enkelt sammanfattat: erbjud en bättre gästupplevelse genom Mobile Key, samtidigt som ni har intäkter att vinna.

Hur håller man upp servicenivån med minskad gästkontakt?
Kanske har ni redan idag lösningen Mobile Key, och ser fördelarna med en smidig incheck och möjligheten att följa upp på feedback och frågor man får via appen istället för att gästerna väntar i en kö i receptionen för få sina frågor besvarade. I dessa svåra tider då vi har en pandemi som skapar oro hos gästerna tillkommer ytterligare fördelar. Gästerna uppskattar att slippa vistas i folkmassor i en lobby, ingen fysisk kontakt vid nyckelöverlämning och betalhantering. Personalen får mer tid över för att möta sina gästers olika behov på ett mer effektivt sätt genom digital kommunikation och gästerna har möjlighet att välja bort fysisk kontakt. På så sätt kan hotellet skapa positiva upplevelser för gästen under vistelsen för att öka nöjdheten.

Varför heter det Mobile Key?
Utöver att agera kommunikationskanal öppnar den även gästens dörr genom ett enkelt knapptryck, därav namnet.
Vi spar på miljön, krångel med avmagnetiserade nyckelkort och slipper borttappade nycklar.

För mer information om hur andra använder Mobile Key, läs denna artikel.