Hoist Group i samarbete med hotellmässan LOUNGE Expo 2020

Under tre dagar i slutet av mars flyttar LOUNGE Expo 2020 in på Stockholmsmässan och blir närmaste granne med GastroNord. Tillsammans blir de Nordens ledande mässa för hotell- och restaurangbranschen.

Hoist Group utvecklar kompletta hotellösningar och erbjuder tjänster för att hjälpa våra kunder nå nästa nivå inom gästservice. Vi är stolta leverantörer till hotell över hela Sverige och dessutom partners till mässan.
Lounge Expo är en perfekt mötesplats för oss att träffa våra kunder samt visa upp vilka innovativa nyheter vi släppt 2020.

BraMässor beskriver mässan: ”Här möter du branschens hetaste nyheter, smarta kringtjänster, bokningssystem, toppmodern teknik, inredning, utrustning och mycket annat. Allt som krävs för att kunna leverera kvalificerad service och skapa moderna och framgångsrika konferens- och boendemiljöer för en bättre upplevelse och ökad kundnöjdhet.”

För att läsa mer om Lounge Expo, finns information här.