„Hoist Group“ įsigijo „Paragon“

„Hoist Group“ paskelbė apie „Paragon Systems“, apgyvendinimo sektoriuje pirmaujančios Airijos programinės įrangos integravimo įmonės įsigijimą. Šis susijungimas padės bendrovei išplėsti ir sustiprinti savo produktų pasiūlą.

„Hoist Group“, pirmaujanti apgyvendinimo sektoriaus technologijų partnerė Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje bei „HotSoft“ nuosavybės valdymo programinės įrangos pagrindinė bendrovė šiandien paskelbė, kad įsigijo bendrovę „Paragon Systems“, įsikūrusią Kilkenio mieste Airijoje.

„Paragon Systems“ jau beveik 20 metų aktyviai veikė Airijos ir JK apgyvendinimo sektoriuje perparduodama, diegdama ir valdydama tokius programinės įrangos sprendimus kaip „HotSoft“ nuosavybės valdymo sistemą (angl. PMS) ir prekybos vietų sprendimus (angl. POS). „Hoist Group“ didžiuojasi, kad iš „Paragon Systems“ platinamų programų „HotSoft“ PMS sistemą viešbučiams šiandien įsidiegė ir naudoja daugiau kaip 330 naudotojų.

„Paragon“ taip pat sukūrė išskirtinius modulius golfo aikštynams ir SPA centrams. Šie sprendimai dar labiau praplečia „HotSoft“ produktų pasiūlą. Šiuo metu „HotSoft“ yra vienas iš sparčiausiai augančių PMS sprendimus viešbučių savininkams ir viešbučių tinklams teikiančių bendrovių bei lyderis Airijos rinkoje.

Vieni iš didžiausių „Paragon Systems“ partnerių yra „Druids Glen“ viešbutis ir golfo kurortas, „Griffin“ viešbučių grupė, „Knockranny House“ viešbutis ir SPA ir „Harvey´s Point“ viešbutis. „Paragon Systems“ atnaujins savo prekės ženklą į „Hoist Group Ireland“ ir liks įsipareigojusi toliau aptarnauti ir auginti dabartinę klientų bazę bei Airijos ir JK apgyvendinimo sektoriui pasiūlyti globalius produktus.

„Džiaugiamės, kad dėl „Paragon Systems“ ir „Hoist Group“ susijungimo savo klientams Airijoje ir JK galėsime pasiūlyti dar platesnį produktų ir paslaugų pasirinkimą. Taip pat džiaugiamės galimybe pasiūlyti tokius produktus kaip interneto tinklai, TV sistemos, turinys svečiams, išmaniosios spynos ir daugiau. Esu įsitikinęs, kad mūsų klientai bus patenkinti mūsų darbuotojų galimybe vienoje vietoje pasiūlyti kur kas daugiau technologinių sprendimų ir suteikti aukščiausio lygio aptarnavimą“, sako Anselmas Molloy, „Paragon System“ generalinis direktorius.

Malcolmas Lindblomas – „Hoist Group“ steigėjas ir kontroliuojantis akcininkas: „Po ilgalaikio mūsų ir „Paragon Systems“ bendradarbiavimo šis susijungimas buvo natūralus žingsnis. Įsigiję „Paragon Systems“ ne tik galėsime tiesiogiai aptarnauti Airijos rinką, bet ir pasinaudoję „Paragon Systems“ sukurtais papildomais programinės įrangos moduliais ir praktinėmis žiniomis išplėsime bei sustiprinsime savo „HotSoft“ PMS klientų bazę.“

Anselmas Molloy ir toliau eis „Hoist Group Ireland“ generalinio direktoriaus pareigas bei prisijungs prie išaugusios „Hoist Group“ vadovų komandos. Bendrovė savo darbus tęs iš atsinaujinusio biuro Kilkenyje. Visa „Paragon“ komanda liks dirbti su mumis ir sieks aptarnauti augančias mūsų klientų gretas.

Dėl išsamesnės informacijos prašome kreiptis į:
Ann-Sophie Modigh, „Hoist Group“ rinkodaros vadovė, +468 555 685 00 (švedų ir anglų)
Anselm Molloy, generalinis „Paragon Systems“ direktorius, +353 56 779 1900 (anglų)

Apie „Hoist Group“
„Hoist Group“ yra viešbučių, sveikatos priežiūros įstaigų ir viešojo sektoriaus partnerė. Per daugiau nei 20 metų patirties „Hoist Group“ tapo inovatyvios sparčiojo interneto prieigos, konferencijų paslaugų, TV ir turinio sprendimų, PMS ir „BackOffice“ programinės įrangos bei kitų svečių patogumą užtikrinančių sprendimų rinkos lydere. Daugybė viešbučių tinklų, nepriklausomų viešbučių ir sveikatos priežiūros įstaigų savo IT priežiūrą patiki bendrovei „Hoist Group“. Švedijoje įsikūrusi bendrovė šiuo metu turi biurus 18-oje Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos šalių.

www.hoistgroup.com