Receptiost ja Hoist Groupist saavad partnerid

Receptio ja Hoist Group sõlmivad partnerlussuhte, luues täieliku ja kõikehõlmava lahenduse Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika majutusteenuste turu jaoks. See partnerlus ühendab Hoist Groupi kinnisvarahaldussüsteemi HotSoft ning Receptio uuenduslikud IT- ja makselahendused.

Nagu paljud teist juba teavad, ei ole majutussektoril eraldi ühte kindlat makselahenduste tarnijat. Seetõttu tekib krediitkaartide turvalisusega hulgaliselt probleeme, mis moodustavad kõigist majutussektoris toimepandavatest õigusrikkumistest olulise protsendi. Samuti langevad hotellid pettuste ohvriks, tihti ei õnnestu ilmumata jäänud külastajatelt tasu nõuda ja arvukad käsitsi tehingud võtavad palju aega. Sellise olukorra põhjustab peamiselt majutusettevõtete maksevoo erinevus muudest valdkondadest ja meie olukorra ainulaadsus, kuid see jääb krediitkaardifirmade jaoks arusaamatuks.

Receptio aga mõistis neid spetsiifilisi vajadusi ja töötas välja just meie valdkonna jaoks mõeldud makselahenduse. Tänu Receptiole saame teile pakkuda PCI-DSS 1. taseme kaardihoidu … tasuta! Samuti vähenevad pettused ja ilmumata jäämine ning tehingud automatiseeritakse.

Samuti tähendab meie partnerlus Receptioga, et nüüd saame aidata teil kasvatada tulu, kasumit ja usaldusväärsust. Võltsbroneeringute kindlakstegemine ja otsetellimuste suurendamine kasvatab teie tulu. Automaatne deposiitide ja ettemaksete mahaarvamine, ühe hiireklõpsuga arve esitamine (eelautoriseerimine, tagasimaksed ja ühekordsed tehingud) säästvad aega ja väldivad ebatõhusat käsitsitööd, suurendades teie kasumit ja parandades külastajakogemust. Ja sugugi vähem oluline pole asjaolu, et teie usaldusväärsus kasvab. Hoidke kindlasti oma krediitkaardiandmeid turvalises PCI-sertifikaadiga keskkonnas.

„Hoist Group on keskendunud oma klientidele konkurentsivõimeliste lahenduste pakkumisele, tagamaks kõrgekvaliteedilisi teenuseid ja lõppkasutaja rahulolu. Receptio ja meie oskusteabe ja tehnoloogia ühendamine võimaldab meil pakkuda suurepärast maksete ja PCI-ühilduvuse alast lahendust ning tugevdada meie juhtivat seisundit ühe ja ainsa hotellidele mõeldud majutussektori partnerina,“ räägib HotSofti müügi- ja tootejuht Pål Sjögren.

 

Pål Sjögren, HotSofti müügi- ja tootejuht


Hoist Groupist
Hoist Group on hotellide, tervishoiuasutuste ja avaliku sektori asutuste majutusteenuste valdkonna partner. Selles vallas üle 20 aastase kogemusega Hoist Group on turuliider uuenduslike kiire internetiühenduse, konverentsiteenuste, TV ja sisulahenduste, PMSi ja kontoritarkvara ning külalistele mõeldud tarvete alal. Paljud hotelliketid, juhtivad sõltumatud hotellid ja riiklikud haiglad on usaldanud oma IT-valdkonna Hoist Groupi hoolde. Rootsis tegutseval ettevõttel on kontorid kokku 18 Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika riigis.

Receptiost
Receptio toob kokku majutusteenuste, maksete ja IT-valdkonna spetsialistid. Nende ülesanne on hõlbustada majutusteenuste digitaliseerimist uuenduslike IT- ja makselahenduste abil, suurendada kasumlikkust ja parandada külastajakogemust. Receptio sõsarettevõte SysPay, kellel on ELi makseasutuse litsents, teeb tehinguid 17 valuutas.

www.receptio.ch