Hvad er GDPR, og hvorfor er GDPR vigtigt?

GDPR står for ”General Data Protection Regulation”, på dansk kaldet ”persondataloven”. Det er en EU-forordning, der træder i kraft i maj 2018, som vedrører beskyttelse af personoplysninger og de rettigheder, som enkeltpersoner har til deres egne oplysninger. Forbrugerne vil få bedre kontrol over de data, hvor organisationer har adgang til deres oplysninger.

Hvilke rettigheder har mine hotelgæster under GDPR?

Retten til at blive informeret
Du skal være ærlig og give dine gæster klar besked om, hvordan du bruger deres data.

Retten til at slette
Også kendt som ‘retten til at blive glemt’. Dine gæster har ret til at anmode om at deres personlige data slettes eller fjernes af hotellet, uden at skulle give en grund til det.

Retten til ejerskab på data
Hvilket betyder, at dine gæster har ret til at bruge og genbruge deres personlige data til eget formål andetsteds.

Retten til adgang
Dine gæster har ret til at vide præcis, hvilke oplysninger der gemmes om dem og hvordan de bruges.

Retten til at få rettet data
Dine gæster kan bede om at få deres personoplysninger korrigeret, hvis de er unøjagtige eller ufuldstændige.

Retten til at begrænse behandlingen
Dine gæster har ret til at blokere eller skjule behandling af deres personlige data – hvilket betyder at hotellet kan gemme dataene, men ikke må bruge det uden gæstens tilladelse.

Rettigheder for automatiseret beslutningstagning og profilering
GDPR har indført foranstaltninger for at beskytte dine gæster mod at gøre en potentielt skadelig beslutning uden menneskelig indgriben.

Retten til at gøre indsigelser
Under visse omstændigheder har dine gæster ret til at gøre indsigelse mod brug af deres personlige data. Dette omfatter, hvis en virksomhed bruger personlige data med henblik på direkte markedsføring, videnskabelig og historisk forskning eller udførelse af en opgave af almen interesse.

Så, mine gæster …

kan have tillid til, at deres personlige data er sikre?
Ja. Som dataansvarlig administrerer du (hotellet) dine gæsters data

kan anmode om en kopi af de oplysninger, et hotel besidder om dem?
Ja. Hvis det ønskes, skal du som dataansvarlig udlevere en kopi af personoplysningerne gratis i et elektronisk format.

har ret til at blive “glemt”?
Ja. De har ret til at bede hotellet om at slette deres personoplysninger og ophøre med yderligere formidling af dataene.

Siden oktober 2016 har Hoist Group arbejdet intensivt med at analysere, verificere og udvikle vores produkter for at sikre, at vi opfylder kravene i den nye EU-forordning. Dette blev gjort muligt takket være et team af juridiske eksperter i databeskyttelse, forskellige team af udviklere og Hoist Groups IT-afdeling. Disse hold har arbejdet konstant for at sikre de bedste resultater og vil fortsætte, selv efter at forordningen er i kraft, da vi stræber efter at prioritere vores kunder.